sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Pouta kotona ja kesäkukkia

Pouta kotimatkalla, jossain karjalan ja savon välillä.
Lukumäärä täsmää ❤
Mahdoton hirnunta täytti Vaahteramäen, kun Usva ja Vallu tajusivat, että Pouta seisoo keskellä pihaa. Pouta oli silminnähden helpottunut, että matkan määränpää olikin päästä oman lauman luokse ja Usva ja Vallu olivat helpottuneita, että puuttuva lauman jäsen on takaisin porukassa. Kyllä ne on vaan tiivis lauma, ihania kaikki ❤

Karhulan väki; Hanna, Vellu & tytöt ansaitsevat maailman suurimmat kiitokset heposten erinomaisesta hoidosta ja huolenpidosta. Emme voi teitä kyllin kiittää. Ikuisessa kiitollisuuden velassa 💚💛💜 
*******


Kun Pouta oli saatu tarhaan ja tavarat purettua lähdettiin käymään Tervossa Lappalaisen puutarhalla. Ehkä keikka pari on vielä sinne suoritettava, mutta muutama kesäkukkanen lähti mukaan. Meiltä oli Tervoon 27 kilometriä, joten ei paha. Eihän Tervo mikään suuri paikka ole, mutta kaunis pikkukylä kuitenkin.

Tänään ollaan tehty pihahommia ja siivottu kesähuone. Tosin se on sohvaa ja pöytää lukuunottamtta tyhjä, kun sinne ei ole mitään kalusteita. Täytyy lähteä kirpparikierrokselle, jos sinne löytyisi joku vanhan nojatuoli tms. Kukkasia laiteteltiin vähän kesähuoneen ovenpieliin ja edustalla olevaan pataan.
Tämmöistä aurinkoista kevätpäivää tänne, vielä kun pääsee hevosen selkään istumaan, niin voisin kuvitella, että elämä on aika mallillaan. Ainakin vähän aikaa.

5 kommenttia:

 1. Oi ihanaa, nyt on lauma yhes koos <3

  Ja kesähuonekateus iski just.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kesähuone oli hauska juttu, kun ei tosiaan päästy sitä katsomaan sillon talvella, oli lunta niin paljon.

   Ei oikein tiedetty, että mikä tönö se on. Yllätys oli melkoinen kun oltiin jo muutettu ja selvisi, että sehän on oiva kesähuone!

   Poista
 2. Ihanan näköistä siellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan kylään!

   Poista
  2. Varo vaan! Saatan vaikka tullakin! :D

   Poista